WATERFALL CORNER

Location: Pancharevo, Sofia
Area: 1082 sqm

Year: 2008
This new designed waterfall corner is part of a larger private garden renovation. Its purpose with elegant and simple shape is to provide calm and remote place for relaxation. The planting is arranged in strict order and is concentrated along the concrete wall, making the space appear larger.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s